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KENTUCKY BAR ASSOCIATION 
Ethics Opinion KBA E-202 

Issued: January 1979 

This opinion was decided under the Code of Professional Responsibility, which was in 
effect from 1971 to 1990.  Lawyers should consult the current version of the Rules of 

Professional Conduct and Comments, SCR 3.130 (available at http://www.kybar.org), 
before relying on this opinion. 

Question: Must a lawyer charge fees set by the Bar Association fee schedule? 

Answer:  No. 

References: Goldfarb v. Virginia State Bar, 421 U.S. 773, 95 S.Ct. 2004 (1975) 

Opinion 

The purpose of this opinion is to formally delete the Opinions KBA E-17 and KBA E-27. 

Note to Reader 
This ethics opinion has been formally adopted by the Board of Governors of the Kentucky 

Bar Association under the provisions of Kentucky Supreme Court Rule 3.530 (or its predecessor 
rule).  The Rule provides that formal opinions are advisory only. 
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